Saturday, April 9, 2011

Code : 042 - Chargers (For Mummy)

0





NOW (RM10)
RM18 (Preloved) 
Condition : 9.5/10
Brand : Chargers
Size S
Sangat2 cantik...
Colour masih terang mcm baru
Bagi remaja pun sesuai...

Code : 040 - C&Z Sports (For Mummy)

0


Blink2 kat No. 02 ni...
NOW (RM10)
RM18 (Preloved)
Condition : 9.5/10
Brand : C&Z
Size S 
Cantik sgt2...
Boleh wat pergi jalan2 or jogging...

Code : 039 - Uson Blouse (For Mummy)

0



NOW (RM5)
RM15 (NEW)
Belum pernah pakai
Condition : 10/10
Brand : Uson
Size Freesize (S/M)
Sweet sangat (pink belang2)
Nipis and nampak jarang ckit...
Nak letgo coz malas nak pakai inner

Code : 038 - Faded Glory (For Mummy)-SOLD

0


NOW (RM12)
RM15 
Condition : 10/10 (Belum Pakai lagi)
Brand : Faded Glory
Size L 
Sangat cantik...
Beli tak perasan size..terbesar, so saya tak boleh pakai

Code : 037 - Seed Blouse (For Mummy) - SOLD

0




NOW (RM8)
RM10 (Preloved)
Condition : 8/10
Brand : Seed
Size M (jenis strecthable)
Sangat cantik and sejuk dipakai...
Colour baju sebenar pd Gambar 3

Code:036-Batik Sutera-Size L (For Mummy)-SOLD PN.MAHFUZAH

0




NOW (RM10)
RM20 (Preloved)
Baju Batik Sutera
Condition : 8/10
Size : M/L 
Kain strecthable - ada zip dan getah
Sangat cantik dengan corak berkaki...
Colour baju masih terang lagi...belum pudar


Code : 035 - Baju Kurung - Size M/L (For Mummy) -SOLD

0




NOW (RM8)
RM15 (Preloved)
Baju Kurung Dubai
Condition : 8/10
Size : M/L
Cantik and colour lembut sgt (mcm pelangi)...
Senang nak pakai coz tak payah gosok...
Nak sesuaikan ngan tudung pun senang coz bnyk colour
 Kain strecthable - ada getah dan berzip
Bahu ada span

Code : 034 - Baju Kurung - Size S (For Mummy)-SOLD

0



NOW (RM10)
RM15 (Preloved)
Baju Kurung
Condition : 8/10
Size S
Sangat cantik and colour masih terang coz jarang2 guna...
Ada span dibahu
Kain strecthable - ada getah dan berzip

Code : 033 - Baju Kurung Size S (For Mummy)-SOLD

0


RM10 (Preloved)
Baju Kurung
Condition : 8/10
Size S
Masih nampak cantik...
Kain tak panas...Selesa dipakai...
Span nipis dibahu...
Kain strecthable - ada getah dan berzip

Code : 032 - Garanimals - Top

0


RM6 
Condition : 8/10
Brand : Garanimals
Size 5-6 tahun
Sangat cantik and cute sgt2...
Corak aiskrim tu blink2...
Baju putih bersih, no stain..
Sesuai pergi jalan2...


Code : 031 - Stoking Baby

0



RM10 (2 PCS) (NEW)
RM6 (1 PCS) (NEW)
Condition : 10/10
Brand : WisdomBaby
Size 0-6 bulan (jenis strecthable)
Sangat cantik and cute sgt2...
Cherry ngan meow tu timbul...
Qaleesya pun ada satu, sampai umur dia 8 bulan masih pakai lagi..dia suka main meow tu...Geram agaknye...
Macam2 patern ada..Next time saya uploadkan...

Tuesday, April 5, 2011

Code : 029 - Disney Bottle Baby (8oz) -SOLD PN. AFZAN

0


RM6  (NEW)
Condition : 10/10
Brand : Disney
Kuantiti : 8oz /250ml
Sangat baru...
Tak pernah guna coz dah banyak sangat botol Qaleesya

Code : 028 - Romper Baby

0



Ada hole sikit...
NOW (RM4)
RM5 
Condition : 7/10
Size 2-3 tahun
Cantik tapi syg ada hole sikit kat tepi
Buat basahan kat rumah
Gambar tak berapa nak clear coz amik waktu malam

Code : 027 - Romper Baby

0

RM4 
Condition : 7/10
Size 6-9 bulan
Masih cantik...
Boleh wat pergi taman or basahan kat umah...


Code : 026 - Romper Baby

0


RM6  (NEW)
Condition : 10/10
Size 6-9 bulan
Tak pernah guna coz dah banyak romper Qaleesya
Cantik...Sweet and Putih bersih...
Boleh wat jalan2 and kat umah lagi2 musim panas ni...

Code : 025 - Romper Baby - SOLD AZLIZA

0

SOLD
RM4
Condition : 7.5/10
Size 6-9 bulan
Baby boy or girl boleh pakai..
Pakai legging lagi cantik..
Corak dia cantik...Putih bersih and no stain


Code : 024 - Pyjamas (Baju Tidur)

0


NOW (RM5)
RM6 
Condition : 7/10
Size 6-12 bulan
Masih cantik...Belum berbulu lagi...
Baby girl or boy boleh pakai...


Monday, April 4, 2011

Code : 023 - Disney Bottle Baby (8oz) -SOLD,PN.AFZAN

0


RM10 (2 BOTOL) (NEW)
Condition : 10/10
Brand : Disney
Kuantiti : 8oz /250ml
Tak pernah guna coz dah banyak sangat botol Qaleesya

Sunday, April 3, 2011

Code : 022 - Sweater Girl - SOLD,PN.ELIZA

0


RM12 (NEW)
Size 1-3 tahun
Condition : 10/10
Brand : Garanimals
Sweater tu baru and tak pernah pakai lagi...
Beli kat Reject Shop
Tag tak tanggal lagi...
Nak letgo coz Papa baru belikan yang baru utk Qaleesya
Sangat cantik and sesuai pakai utk pergi mall or pergi ke tempat2 sejuk

Code : 021 - Kiddy House T.Shirt

0

Pandangan depan
Pandangan belakang
RM4
Brand : Kiddy House
Size 2-3 tahun
(size anggaran sahaja)
Condition : 7/10
Colour baju gambar no.3

Code : 020 - Beg Pink Anakku - SOLD PN. AFZAN

0




RM20 (NEW)
Brand : Anakku
Condition : 10/10
Beg ni sangat2 baru and cantik...
Belum pernah guna coz banyak sgt beg hadiah dr member