Monday, March 28, 2011

Code : 017 - Poney T.Shirt - SOLD, PUTRA

0



RM8
Sangat cantik and nampak baru...
Size 3 -6 bulan
Brand : Poney
Condition : 9/10
Qaleesya dah tak muat
Putih bersih and no stain
Pokok kelapa and corak bunga tu baldu
Boleh buat baju jalan

Code : 016 - Binbi Jeans Dress

0



RM 6
Size 9 - 12 bulan
Brand : Binbi Girl
Condition : 7.5/10
Kain Jeans lembut

Code : 015 - Romper Baby

0

RM7
Size 6 - 9 bulan
Condition : 8/10
Pink lembut..cantik sgt2..Ala2 jepun....

Code : 014 - Busha Legging - SOLD, PUTRA

0

Pandangan depan
Pandangan belakang
RM 7 (nampak baru sgt2)
Baru pakai sekali
Size 80 (6 - 9 bulan)
Condition : 9.8/10
Dari jauh nampak mcm jeans...

Code : 013 - Set Girl (Strawberry)

0

RM6
Size 1-2 tahun
(ukuran hanya anggaran sahaja)
Condition : 7/10
Ada blink2 kat strawberry tengah2 baju...

Code : 012 - Dress

0

RM5 (New - w/o tag)
Size 2 -4 tahun (top)
ukuran hanya anggaran
Condition : 10/10
Nampak seksi sikit la...

Code : 011 - Set Girl

0


RM8
Size 6 - 12 bulan
Condition : 7.5/10
Baju nipis sikit
Merah masih terang
Ada sulam bunga2 kat seluar
Cantik...Nampak stylo...

Code : 010 - Faded Glory Short Pant

0




RM 4


Size 1 - 3 tahun
Brand : Faded Glory
Condition : 7.5/10
Pinggang bergetah 
Sangat cantik...
Boleh buat jalan2 atau pergi taman
Romper tu FOC (dah berbulu ckit)
Gambar nampak blur sikit tapi pant nampak cantik and baru sebenarnya
Pic 2 colour sebenar pant



Sunday, March 20, 2011

Code : 009 - Dress Beach - SOLDG AZLIZA

0

RM9 (NEW)
Size 3-6 bulan (cutting kecik)
Condition : 10/10
Belum pernah pakai
Sangat2 cantik..Colour purple
Papa beli kt Langkawi tp tak muat utk Qaleesya
Sesuai untuk pergi ke pantai or jalan2

Code : 008 - Kasut Baby Ok - SOLD , PUTRA

0


RM8 (NEW)
Brand : Baby OK
Size 3-6 bulan
Tapi umur sampai 12 bulan masih boleh pakai bg yang cutting kecik
Condition : 10/10
Hadiah dari kawan

Code : 007 - Blanket BabyLove

0

RM15 (siap kotak) (NEW)
Condition : 10/10
Belum pernah pakai
Kotak masih ada
Cantik and cute sgt2, boleh juga dijadikan hadiah

Code : 006 - Dress Polka Dot

0



RM9
Size 3 - 6 bulan (dress) & 1-2 tahun (top)
Boleh juga dijadikan Top
Condition : 8/10
Kain agak tebal ckit
Sesuai untuk jalan2
Gambar nampak blur sikit coz kamera tak berkualiti
 

Code : 005 - Kasut Pink Carter's - SOLD AZLIZA

0




RM18
Brand : Carter's
Size 6-12 bulan
Condition : 9.5/10
(Nampak baru-tapak pun mcm tak guna lagi)
Tapi gambar nampak tak berapa clear sgt...
Nak jual coz Papa Qaleesya dah belikan yang lain..
Harga beli RM25.00

Saturday, March 19, 2011

Code : 004 - Romper Nike

0



RM5
Size 0-6 bulan
Condition : 8.5/10
Kain masih cantik..belum berbulu..

Code : 003 - Romper Carter's

0



RM8
Brand Carter's
Size 0-3 bulan
Condition : 9.5/10
Nampak macam baru...Cantik sgt2...
Colour kuning terang
Kalau pakai dengan legging lagi cantik

Code : 002 - Headband Pink

0



RM6
Condition : 9.5/10 (Nampak baru sgt2)
Baru pakai 2x..Qaleesya tak suka pakai headband ada riben2
Pink dia sweet sgt (terang)...

Code : 001 - Gaun Pink

0

Ada blink2 kt riben pink...

RM10
Size 3-6 bulan
Condition : 9.5/10
Nampak baru sgt2 dan cantik
Baru pkai sekali
Sesuai digunakan utk pergi kenduri kawin or birthday party

Tuesday, March 15, 2011

Welcome To Blog Amani's Wardrobe

0


Hai kawan2...Firstly, thanks to all coz sudi tengok blog Amani ni...Nak kenalkan la nama saya Qaleesya Amani...Mama Amani wat blog ni coz nak clearkan wardrobe Amani...Banyak sangat baju2 yang Amani dah tak muat...Maklum la, badan Amani ni kejap je dah bulat...Lagipun pasni mama nak belikan baju2 baru tuk Amani...dah tak muat nak sumbat baju2 ni...Kalo dah kosong, boleh la sumbat...hehehe...



Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]